måndag 18 februari 2013

Helgen gick fort, och det gjorde förra veckan också! Första riktiga jobbveckan är alltså avklarad och Louise har vi precis vinkat Hejdå till. Det var så himla skoj att ha henne här!

I fredags efter vi jobbat mötte vi upp Louise som bl.a. hade hunnit med en sightseeing-tur med buss i cirka tre timmar, vi började knalla hemåt och slängde oss direkt i sängen för att ta det lite lugnt innan vi bytte om och gick ut och åt kring 23.30. Efter vi ätit den godaste maten hittills (jag och Jenny har bara prickat in dåliga restauranger..) tog vi en taxi till opium där vi dansade till 6... Riktigt rolig kväll!!

5 timmar senare var vi på g ut mot stan och shopping. Vår nattsömn kändes mer som en powernap men trots det gick dagen smidigt och vi alla hittade några godbitar i affärerna.

Igår tog vi igen den förlorade sömnen från föregående natt och sov till 12. Sen gled vi mest hela dagen vid havet på våra longboard. Och på kvällen hade vi en lugnt myskväll med hemmagjord middag, fruktsallad, chips med dipp, snack och lite fuldans.

Helt perfekt helg önskar bara att den kunde gått lite långsammare! Nu börjar en ny vecka och det är väl bara att köra på helt enkelt.

(Bilderna kom i lite oordning, och ni måste klicka på dom för att se heeeela!)

2 kommentarer:

mamma sa...

Hej! Kom på precis alldelens nyss att du har ju en blogg jag akn läsa :) vad bra:) Du vet ,jag som är orolig(nästa alltid) när någon av Er är borta. Hoppas allt fortsätter att fungera bra för Er och att ni trivs framför allt med jobbet :)

Loooj sa...

<3 <3 <3 <3