måndag 23 mars 2009

Home sweet home..

Fredagens resa inleddes med att Fredrik äntligen fick till det..

-Det känns inte som att vi är på väg..
-Nej men det är klart, vi är ju på räls!

Grattis Fredrik!

Resan gick sakta men säkert. 06.15 på lördag kom vi fram till Bollnäs och på stationen stod ingen och väntade på oss som vi trodde.. Vi hann frysa asset av oss och än en gång fundera på livet innan vi kom iväg.
Dagen var smärtsam.. men vi överlevde!! På kvällen var vi helt trötta/slut/döda, + att vi hade en helt slickad frilla på grund av att seniliteten ibland tar över.. men det var härligt ändå! Efter vi ätit på en restaurang med servitörer som slog oss i slickade frisyrer så åkte vi till vandrarhemmet.. Vi körde ut alla män ur rummet, satte oss bekvämt i sängarna, öppnade chipspåsarna, drickan, satte oss ännu bekvämare i sängarna och hade deeptalk hela kvällen tills mannen i rummet kom tillbaka och skulle sova. Då ändrade vi samtalsämne och blickade tillbaka till tiden på trinka.. Sen somnade vi, eller mina två rumskompisar somnade men jag lyckades inte. Mest på grund av snarkningar till vänster om mig, och tunga andetag ovanför mig..

Söndagen bjöd på några härliga moments.. vi avslöjade bland annat en killes knep med att se bredaxlad ut - axelvaddar. Vi fick även höra en 70+are ge några raggningstips till en kille i våran ålder, "det är lika bra att berätta för tjejen att du tycker hon är attraktiv.. då vet hon iallafall".


Och här kommer några härliga, och mindre härliga bilder från i helgen..



Plötsligt så händer det!

// emma h

1 kommentar:

Sara Hedin sa...

Fräck den sista bilden var ;b