onsdag 12 juni 2013

Vilken heelg! Eller förresten, vilken vecka! Jobbade måndag och tisdag, sedan anlände Sarkkie och hennes friends. Det blev att åka allt på Liseberg inklusive Atmosfear som höll på att framkalla en hjärtinfarkt. Torsdag gick vi en sväng på stan, blev bjuden på en kakbuffé av Sara, satte oss på en uteservering för att sedan gå ut och käka på Texas Longhorn. Efter det styrde vi mot Vasa och lite myshäng. Hänget slutade med att vi desperat försökte hitta ett discodans-ställe som var öppet trots att det var nationaldag, men våra försök var förgäves. Vi hann iallafall in och ut på typ 5 olika ställen, bl.a. en reggaebar, och även med ett besök på BurgerKing innan vi var hemma kring 4.

Efter cirkus fem timmars sömn så kickade helgen igång. Vi hämtade ut våra band och slängde oss sedan i en park och solade resten av dagen innan vi svidade om och det var dags för summerburre! Lördagen såg ungefär likadan ut förutom att vi även mötte upp Jonte och Anton som var här för att kolla in Håkan. En riktigt kanonhelg med bra musik och en jäkla massa discodans. Det får vi göra om!























1 kommentar:

mamma sa...

Det verkar ha varit en lång helg i rusets tecken ;)Skojj !!! Jag och mommo kommer ner första helgen i augusti , skoj va?!!;)