torsdag 28 augusti 2008

Imponerad.

Orientering är nog kanske inte det roligaste, men idag gick det bra ! Vi hittade alla kontroller, utan att fuska, och jag lyckades nog under dom hela 45 minutrarna hålla kartan rätt hela tiden!

Fjärde dagen har gått, och den var lång! Usch, till fem i fyra. Jobbigt att sitta i skolan så sent, det enda som är positivt med det är väl att det är dött överallt när man kommer ut från lektionen.
Fick äntligen en väldigt efterlängtad håltimme. Matten uteblev, på grund av att Uffe hade något med ögat. Jag hoppas verkligen inte att det är något allvarligt, men det hade ju inte skadat att få gå hem sisådär en timme tidigare imorgon.

I morse hade vi en trevlig fikastund med SP2, fick bullar och saft. Tanken är att vi ska ha några träffar med dom så vi lär känna varandra, dom ska nämligen bli våra faddrar. Ja, alla får en var. Haha, så vi känner oss säkrare på skolan. Ganska bra, vem vet vad som lurar runt hörnet...

Killarna i klassen sviker oss, förr var vi 18 tjejer och 9 killar, tjejantalet kvarstår men killantalet bara sjunker. Nu har vi 5 killar i klassen, och vem vet när nästa sviker. Det kanske blir en sådan där tjejklass. Lite tråkigt hade det varit, men men, vi ser väl vad som händer.




Nästa vecka börjar träningarna igen, så då är det bara att ta ner skorna från hyllan och knyta på dom, för här behövs det brännas en hel del fett!!


// emma h



Inga kommentarer: